TV 4 Nyhetsmorgon

Samtalsterapeutens guide till lyckligare förhållande

26 juli 2019


Boken Kärlekens språk är en guide till ett lyckligare förhållande och ideén till boken uppkom när journalisten Helene Arkhem fick en ordentlig ögonöppnare på Åsa Nyvalls föreläsning om just de fem kärleksspråken.

TV4 Malou Efter 10

Så håller du liv i motivationen att träna och äta bra

19 mars 2018


Åsa Nyvall, samtalsterapeut och coach, förklarar vad man kan göra för motivera sig till en livsstilsförädning. Och hur man sedan håller kvar motivationen att träna och äta nyttigt.

SVT Morgonstudion

Därför ska du öva ditt barn på att ha tråkigt

26 juni 2019


Det är inte fel att vara lite sysslolös och ta det lugnt, det menar samtalscoachen Åsa Nyvall.  Sommaren kan vara en tid då man har möjlighet att koppla av, både barn och vuxna. – Om man låter sig själv ha lite tråkigt en stund så låter man fantasin utvecklas, säger Åsa Nyvall.

TV4 Malou Efter 10

Hälsosam mat när du vill göra en livsstilsförändring

19 mars 2018


Annika Sjöö, hälsoprofil och kokboksförfattare, och Åsa Nyvall, samtalsterapeut och coach ger smarriga mattips för att äta gott när man beslutat sig för att förändra sin livsstil och börja träna och äta nyttigt.

P4 Extra med Titti Schultz

23 april 2019


Titti och jag för ett härligt samtal om vilka våra fem kärleksspråk är och hur de på olika sätt går in och påverkar alla våra relationer. Titti uttrycker att hon nu bättre förstår sin sambo och blir öm on hjärtat under vårt prat eftersom hon nu inser hur mycket kärlek hon omges av.

Mix Megapol, Morrongänget

10 januari 2018


Annika och jag besöker Mix Megapol för att prata om vår bok Mativation. Det blir många skratt och sköna samtal. Dessutom bjuds det på god Paleo-chokladkaka! Eller, vad tyckte de egentligen om kakan...

Ca 24 minuter in i klippet kommer vi.

Sunshinepodden #210

8 december 2019


Carina & Marie bjöd in Åsa Nyvall som skrivit boken Kärlekens Språk till Sunshinepodden för att guida oss igenom de olika kärleksspråken och lära oss allt! Här får du tips på hur du kan få lyckligare relationer och förstå dig själv och andra bättre.


Bonuspappan & Plusmamman

27 augusti 2019


Hur fungerar modellen med kärlekens språk – och stämmer Marias och Martins resultat verkligen i testet som finns i boken med undertiteln ”Din guide till lyckliga relationer” som Åsa Nyvall har skrivit ihop med Helene Arkhem?

Sunshinepodden #155

21 oktober 2018


Med en spännande karriär som högt uppsatt på ett stort bolag levde hon ett liv som hon älskade, men på bekostnad av sin hälsa. När kroppen sa ifrån och läkarna varnade henne  körde hon på ännu hårdare, Tills en dag när hon fann sig själv på akuten och tvingades välja - leva eller dö:

Copyright © Alla rättigheter förbehållna