AKTUELLA EVENT


Här finner du alla eventklasser, helgevenemang, träningsresor, föreläsningar och annat härligt som nu är aktuellt. Hoppas du hittar något som får dig att le gott inombords!Yinyoga-kväll på coola Brewhouse!

Plats: Brewhouse, Åvägen 24, GÖTEBORG

Den 25 maj 18.00-20.45


Jag kunde inte hålla mig längre! Jag fick feeling och har därför bokat in så att vi kan köra ett par tokmysiga yinyoga-kvällar i vår på supercoola Brewhouse i Göteborg! Och det andra tillfället av två blir tisdagen den 25 maj!


Dörrarna öppnas 18.00 och när alla landat ner på sina mattor skall vi njuta av drygt två timmar härlig yoga. Varje kväll har sitt egna tema, men båda kommer vara amazing! Det lovar jag! Det blir helt enkelt två sköna tisdagskvällar med en rejäl guldkant!


Priset ligger på enbart 695 kronor! Då får ni yoga i drygt två timmar till spännande teman i en av Göteborgs coolaste clublokaler. Visst låter det alldeles, alldeles underbart! Tjoho, vilken lycka!


Pris: 695 kronor


Anmälan: Du bokar din plats här.


Det är begränsat antal platser och det kommer även vara så att man får plats i den turordning som bokningen sker. Detta för att kvällen skall kunna gå att genomföra med så många som vi får lov att vara i lokalen när det är dags. För givetvis kommer kvällarna enbart genomföras om det är möjligt enligt de restriktioner vi då har. För även om det är en riktigt stor lokal, är jag oerhört mån om att det skall vara tryggt och fint för alla som deltar.

Det innebär att senast två veckor innan kvällen går av stapeln, skickas ett mail ut till alla bokade med inbetalningsuppgifter och all information som behövs. Det är först när du får detta mail som du säkert vet om du fått din plats eftersom vi är styrda av regering och Folkhälsomyndighetens olika rekommendationer som vi nu lärt oss kan förändras under tid. Man betalar alltså ingenting när man bokar sig nu, utan först när vi vet exakt hur många vi får vara.


Anmälan är bindande, men du kan alltid själv överlåta din plats till någon annan. Det ombesörjer du själv och meddelar via mail till asa@nyvall.se senast 24 timmar innan kvällen startar.
Blissful Yogadag på mysiga Varbergs Kusthotell 2021

Plats: Varbergs Kusthotell, Nils Kreugers väg 5, VARBERG

Söndagen den 29 augusti 09.00-18.00


Tänk vad underbart att tillsammans få avrunda sommaren med massa härlig yoga och på så vis fylla på med extra mycket glädje, livskraft och fin energi inför hösten.


Vi kommer vara på Varbergs Kusthotell som ligger precis vid havet. En helt ljuvlig plats som alltid fyller mig med lugn och stillhet inombords. Att få gå runt den lilla halvön vid hotellet och lyssna till ljudet från havet är som en lisa för själen. Och i slutet av augusti kommer förhoppningsvis vattnet ha hunnit bli vamt och skönt, så att man också kan passa på att ta sig ett gott dopp. Miljön utanför hotellet är fantastisk, men det är även miljön inne på hotellet. Smakfullt och inrett på ett sätt så att man skall kunna trivas och ha det bra. Mysigt att kunna få sitta ner en stund vid den öppna spisen och bara vara eller njuta av deras mat som håller världsklass.


Till detta mysiga ställe tar jag med mig två riktigt fina yogalärarare - Maria Essung och Malena Billeqvist. Har du redan yogat med dem vet du hur närvarande och omtänksamma de är. Om du inte har praktiserat med dem ännu, så har du något fint att se fram emot. Vi tre kommer under dagen guida dig i olika former av skön yoga. Det blir meditation, medicinsk yoga, hatha yoga, soma move, yoga nidra och en lång, avslappnade yin yoga. Vi kommer anpassa klasserna efter gruppen, så alla kan vara med. Nybörjare som van yogi. Du bjuds på en mumsig lunch och tid i samband med lunchen att bara vara.


Vi kommer vara en exklusiv grupp och ha hela konferensdelen på Villa Apelviken för oss själva. Allt för att skapa en så trygg plats vi bara kan.


När: Söndagen den 29 augusti 09.00-18.00


Pris: 1.795 kronor


Är du medlem på min yogasajt www.nysouls.se får du hela 200 kronor i rabatt. Det anger du då i kommentarsfältet när du bokar och rabatten dras på din faktura då under förutsättning att du har ett aktivt medlemsskap.


Faktura kommer skicka i augusti.


Anmälan: Du bokar din plats här.

Anmälan är bindande. Skulle du få förhinder kan du överlåta din plats. Detta meddelar du bara senast 24 timmar innan eventet går av stapeln.


Vill man lyxa till det ännu mer så kan man boka en hotellnatt. Det gör man direkt till Varbergs Kusthotell. Och kika även in hos dem om du skulle vilja lägga till att gå på SPA eller ta en gosig behandling efter yogadagen. 


Det här kommer bli amazing! Jag lovar!Yinyogaretreat - En skön paus i livet! Bjertorp Slott Platserna är inte släppta!

Plats: Bjertorp Slott, Fyrunga, KVÄNUM

Den 11-12 september


Välkommen till en helg på Bjertorp Slott, som helt och hållet handlar om att unna sig en skön paus i en för många intensiv tillvaro. En möjlighet att få gå ner i varv, stressa ner och därigenom uppleva en större grad av lugn och närvaro.


Vi kommer fylla dagarna med rofylld Yinyoga, meditation, skogsbad och tysta promenader i en sagolikt vacker miljö. Du får njuta av fin samvaro, men får även utrymme till skön och viktig egentid, för att i lugn och ro få landa i dina intryck. Vi bor i mysiga rum och kommer bjudas på riktigt god mat. Mobilerna lämnar vi på rummet när vi är tillsammans för att fullt ut få vara i det som är.


Visst låter det underbart!


När: Vi startar upp helgen 10.00 lördagen den 11 september och avslutar ca 14.00 söndagen den 12 september.


Pris:

Del i dubbelrum: 3.600 kronor (När du bokar din plats - boka för båda två samtidigit och skriv i kommentarsfältet vem du delar rum med och även gärna hens e-postadress)

Enkelrum: 3.850 kronor.


Då ingår övernattning, en frukostbuffe, två luncher, en 2-rätters middag, ett mellanmål, yinyoga, meditation, promendader och härlig gemenskap!


Anmälan: Platserna är inte släppta ännu!

(Anmälan är bindande. Skulle du få förhinder kan du överlåta din plats. Detta meddelar du bara senast 24 timmar innan eventet går av stapeln.Observera att anmälningarna till ovanstående eventklasser, föreläsningar och evenemang är bindande. Du kan dock alltid överlåta din plats till någon vän eller bekant. Detta ombesörjer du själv och meddelar sedan vem som kommer i ditt ställe via ett mail till asa@nyvall.se. Senast 48 timmar innan evenemanget går av stapeln behöver du ha förmedlat detta.


Digitala härligheter

Om du längtar efter att få landa ner på yogamattan och ge dig själv en härlig stund i hemmets lugna vrå eller lyssna till en spännande reflektionsfilm när du har några minuter över finns nu den digitala mötesplatsen ny&souls där du för enbart 189 kronor i månaden får ta del av massa härliga yinyoga-klasser med olika teman och längder, pausyoga på några minuter och intressanta reflektionsfilmer att lyssna till när du vill få stöd eller pepp. Du gör det när du vill, var du vill och väljer vad du önskar utifrån ditt behov. Inga bindningstider. Du är med så länge du själv önskar. För att läsa mer och kanske gå med i ny&souls, klicka här.