AKTUELLA EVENT


Här finner du alla eventklasser, helgevenemang, träningsresor, föreläsningar och annat härligt som nu är aktuellt. Hoppas du hittar något som får dig att le gott inombords!Yinyogaretreat - En skön paus i livet! Bjertorp Slott FULLBOKAD!
Plats: Bjertorp Slott, Fyrunga, KVÄNUM

Den 24-25 oktober


Välkommen till en helg på Bjertorp Slott, som helt och hållet handlar om att unna sig en skön paus i en för många intensiv tillvaro. En möjlighet att få gå ner i varv, stressa ner och därigenom uppleva en större grad av lugn och närvaro.


Vi kommer fylla dagarna med rofylld Yinyoga, meditation, skogsbad och tysta promenader i en sagolikt vacker miljö. Du får njuta av fin samvaro, men får även utrymme till skön och viktig egentid, för att i lugn och ro få landa i dina intryck. Vi bor i mysiga rum och kommer bjudas på riktigt god mat. Mobilerna lämnar vi på rummet när vi är tillsammans för att fullt ut få vara i det som är.


Visst låter det underbart!


När: Vi startar upp helgen 10.00 lördagen den 24 oktober och avslutar ca 14.00 söndagen den 25 oktober.


Pris:

Del i dubbelrum: 3.200 kronor (När du bokar din plats - boka för båda två samtidigit och skriv i kommentarsfältet vem du delar rum med och även gärna hens e-postadress)

Enkelrum: 3.450 kronor.


Då ingår övernattning, en frukostbuffe, två luncher, en 2-rätters middag, ett mellanmål, yinyoga, meditation, promendader och härlig gemenskap!


Anmälan: Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande - får du förhinder ansvar du själv för att finna någon som kommer i ditt ställe.) Faktura skickas först i september.

VIll du ha en en plats, trots att det är fullbokat, så tveka inte på att höra av dig genom att skicka ett mail till info@regnsken.se där du anger om du vill ha ett enkelrum eller dubbelrum så skall jag göra mitt yttersta för att ordna det.Yogahelg med ToppHälsa på Steam Hotel i Västerås

Plats: The Steam Hotel, VÄSTERÅS

Den 7-8 november


Denna helg bjuder på ett smörgåsbord av härliga yogaklasser och meditation som utsträckande Yin yoga och Hatha yoga med skön justering av axlarna, energigivande Vinyasa Flow och Ashtanga yoga. Vi lär oss den så viktiga andningstekniken och njuter av avslappnande meditation. Vi äter fantastiska måltider med modern och rustik touch och fokus på det gröna och gårdsnära. Efter helgen kommer du få med dig verktyg och inspiration och kunna yoga och meditera på egen hand hemma, för att uppnå hälsa och harmoni i vardagen.


Våra instruktörer den här helgen är fantastiska Åsa Nyvall, som bland annat är aktuell med boken "Yinyoga - vila, reflektion & återhämning" och grymma Beatrice Sjöberg Magnusson, certifierad Ashtangayogalärare


Pris: 4.995 kronor för del i dubbelrum.


Anmälan: Du kan läsa mer om helgen och boka din plats här. Yoga Burst - en kul oväntad kväll!

Plats: Brewhouse, Åvägen 24, GÖTEBORG

Den 10 november 18.00-21.00


Nu har du möjlighet att få uppleva något helt nytt och galet härligt! En kväll i Göteborg som kommer vara både kul och oväntad. Yogan kommer du såklart känna igen dig i, men allt annat runt omkring är inte direkt vanligt. För vad sägs om att yoga i en cool klubblokal, ta del av ett vernissage med urtrendig fotokonst från EmtyWalls eller att under roliga och oväntade former få hänga med världskända Jenny Sandersson som bland annat står bakom Mia Skäringer skinnjacka som hon bar under ”no more fucks to give”. Du får en bubblig drink i handen och får mingla och ha roligt med likasinnade. Fler som liksom du vill göra det yttersta av livet och inte missa en endaste chans till att ha kul! Allt kommer dessutom att förevigas av proffsfotografen Petra Björstad.


Nu fick du en liten föraning. Resten får du uppleva på plats. Ja just det. Platserna till denna  kväll släpps nu på torsdag 08.00! Häng på låset då, för jag gissar att platserna kommer ta slut på momangen. För kvällen kommer bli helt amazing! Priset är också riktigt bra - enbart 995 kronor. Maj gad. Tror minsann det blev för billig där!  Men, men - Let the Yoga Burst/party start!


Pris: 995 kronor (Anmälan är bindande - får du förhinder ansvar du själv för att finna någon som kommer i ditt ställe.)
Eventhelg: BLISS! En helg full av total lycka!  FULLBOKAD!

Plats: Torekov Hotell, Själaviksvägen 2, TOREKOV

Den 14-15 november


Det här blir en helg med extra allt i mysiga Torekov i november. Under en av årets mörkaste månader är tanken att vi skall få lysa upp din tillvaro med massa energi och glädje! 


Du kommer få träna med OS-medaljören Susanne Gunnarsson. Dessutom får du lyssna till en helt ny föreläsning som hon skapat för oss denna helg. Själv kommer jag, Åsa Nyvall, hålla rogivande yinyogaklasser. Du kommer även få njuta av annat härligt med ytterligare en inspiratör vars namn kommer förmedlas lite längre fram. 


Förutom allt detta kommer du ha tillgång till Torekov Hotells mysiga SPA och ha tid att njuta av fina promenader längs med havet. Du bjuds en härlig frukostbuffe, lunchbuffe och en galet god 2-rätters middag. 


Så förstår du hur galet härligt det här kommer bli! Mitt i mörkaste november får vi skratta, busa, fylla oss med energi och ha riktigt härliga dagar tillsammans! Det här lovar jag att du inte vill missa! Tjoho så kul!


Pris: Del i dubbelrum: 3.700 kronor Enkelrum: 3.900 kronor 

Faktura skickas, med sista betalningsdatum först i slutet av september.


Anmälan: Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande - får du förhinder ansvar du själv för att finna någon som kommer i ditt ställe.)

VIll du ha en en plats, trots att det är fullbokat, så tveka inte på att höra av dig genom att skicka ett mail till info@regnsken.se där du anger om du vill ha ett enkelrum eller dubbelrum så skall jag göra mitt yttersta för att ordna det.


Varmt välkommen!Yogaretreat med ToppHälsa på mysiga Siggesta Gård 

Plats: Siggesta Gård, Värmdö utanför Stockholm

Den 21-22 november


Kom och njut av härlig yoga med Åsa Nyvall och Annika Kvist på mysiga Siggesta Gård som ligger cirka 45 minuter från Stockholm på vackra Värmdö.


Helgen kommer bjuda på dynamisk yoga med fokus på styrka och rörlighet men också mer avslappnade yinyogayoga, meditationer och inspirerande föreläsningar som ger dig nycklar till en hållbar och hälsosam vardag. Siggesta Gård är känd för sin goda och närproducerade mat, sina härliga interiöra miljöer och gröna vackra omgivningar.


Unna dig två dagars återhämtning och låt dig inspireras i en magisk miljö ute på Siggesta Gård.


Alla kan självklart vara med, vi anpassar klasserna efter gruppen. Det här vill du inte missa!


Pris: 3 895 kronor för del i dubbelrum.


Anmälan: Du kan läsa mer om helgen och boka din plats här. 

Nätverk: UppLev! 2021

Plats: Skiftande, men alltid i närheten av Göteborg

Uppstart i januari 2021


Syftett med nätverket UppLev! är att vi som deltar skall få känna oss UPPlyfta och LEVande. Genom att vi vid varje träff får uppleva något nytt. I form av egentligen vad som helst. Någon gång bjuds en intressant person in för att föra samtal med oss, en annan gång provar vi en härlig meditation eller kör en rolig dansklass. Kanske lär vi oss nya saker genom spännande föreläsningar eller så provar vi en ny mattrend. Ett sätt att njuta till fullo tillsammans med andra härliga människor.


Du behöver ha ett öppet sinne, en positiv inställning och vara inkluderande för att vara en del av detta nätverk. Vilja bidra med dig själv och prioritera att delta under dessa kvällar. Vi komer att ses en onsdag i månaden, vanligtivs på min studio i Göteborg. Utöver dessa träffar kommer du även få förtur på platser till olika event och föreläsningar.


Tillfällen: En onsdag i månaden - datum läggs ut under hösten 2020.


Vill du vara med 2021? Klicka i så fall här för att skicka ett mail där du berättar lite kort om dig själv och varför du vill vara med i detta nätverk. Antagningen kommer ske först i november 2020. Blir du antagen förbinder du dig till att delta under hela 2021. Detta för att vi skall vara en bestående grupp under året eftersom det skapar trygghet för alla som är med.
Blissful Yogadag på mysiga Varbergs Kusthotell 2021 Platserna ännu ej släppta!

Plats: Varbergs Kusthotell, Nils Kreugers väg 5, VARBERG

Söndagen den 29 augusti 09.00-18.00


Tänk vad underbart att tillsammans få avrunda sommaren med massa härlig yoga och på så vis fylla på med extra mycket glädje, livskraft och fin energi inför hösten.


Vi kommer vara på Varbergs Kusthotell som ligger precis vid havet. En helt ljuvlig plats som alltid fyller mig med lugn och stillhet inombords. Att få gå runt den lilla halvön vid hotellet och lyssna till ljudet från havet är som en lisa för själen. Och i slutet av augusti kommer förhoppningsvis vattnet ha hunnit bli vamt och skönt, så att man också kan passa på att ta sig ett gott dopp. Miljön utanför hotellet är fantastisk, men det är även miljön inne på hotellet. Smakfullt och inrett på ett sätt så att man skall kunna trivas och ha det bra. Mysigt att kunna få sitta ner en stund vid den öppna spisen och bara vara eller njuta av deras mat som håller världsklass.


Till detta mysiga ställe tar jag med mig två riktigt fina yogalärarare - Maria Essung och Malena Billeqvist. Har du redan yogat med dem vet du hur närvarande och omtänksamma de är. Om du inte har praktiserat med dem ännu, så har du något fint att se fram emot. Vi tre kommer under dagen guida dig i olika former av skön yoga. Det blir meditation, medicinsk yoga, hatha yoga, soma move, yoga nidra och en riktigt lång, avslappnade yin yoga. Vi kommer anpassa klasserna efter gruppen, så alla kan vara med. Nybörjare som van yogi. Du bjuds på en mumsig lunch och det kommer finnas ritkigt bra utställare på plats, om du i pausen vill shoppa något mysigt till dig själv.


När: Söndagen den 29 augusti 09.00-18.00


Anmälan: Platserna är ännu ej släppta!

(Anmälan är bindande. Skulle du få förhinder kan du överlåta din plats. Detta meddelar du bara senast 24 timmar innan eventet går av stapeln.


Vill man lyxa till det ännu mer så kan man boka en hotellnatt. Det gör man direkt till Varbergs Kusthotell. Och kika även in hos dem om du skulle vilja lägga till att gå på SPA eller ta en gosig behandling efter yogadagen. 


Det här kommer bli amazing! Jag lovar!Observera att anmälningarna till ovanstående eventklasser, föreläsningar och evenemang är bindande. Du kan dock alltid överlåta din plats till någon vän eller bekant. Detta ombesörjer du själv och meddelar sedan vem som kommer i ditt ställe via ett mail till asa@nyvall.se. Senast 48 timmar innan evenemanget går av stapeln behöver du ha förmedlat detta.


Digitala härligheter

Det finns också en hel del härligheter du kan ta del av digitalt. Såsom vägledda meditationer. För att läsa mer och boka in dig, klicka här.


Övriga klasser på studion

Förutom mina klasser kan du på min studio Regnsken Samtal & Yoga njuta av härlig yoga tillsammans med Maria Essung som möter dig med värme och omtanke. Hon har klasser vanligvis enligt nedan och du bokar in dig på dessa ljuvliga klasser här. 


Tisdagar 18.00-19.30

Kurs: Hathayoga i olika teman med Maria


Fredagar 09.15-10.30

Frukostyoga med Maria


Fredagar 12.00-13.00

Lunchyoga med Maria