AKTUELLA EVENT


Här finner du alla eventklasser, helgevenemang, träningsresor, föreläsningar och annat härligt som nu är aktuellt. Hoppas du hittar något som får dig att le gott inombords!Kurs: Fokus på SJÄLVKÄNSLA 

Plats: Samtalsstudion, Thorburnsgatan 1, GÖTEBORG

Uppstart: 18 januari (därefter varannan vecka tom den 21 juni)


12 MÖTEN I REN PUR MAG! I januari startar jag upp något otroligt fint och viktigt. Jag kommer nämligen då erbjuda ett fåtal personer att få mötas i grupp, varannan vecka, för att få stöd inom det viktiga området SJÄLVKÄNSLA.


Det kommer bli underbara tillfällen som bygger på att varje individ får jobba i sin egna terapeutiska process, men med inspiration och trygghet från gruppen. Syftet är att man under terminen skall få klarhet, djupa insikter och fungerande verktyg att använda för att få må riktigt gott framåt i livet. Uppleva en större grad av lycka och vara starkare i sitt jag när terminen nått sitt slut.


Jag har lagt ner enormt mycket tid och omsorg på att skapa innehåll till våra möten i respektive grupp. Det kommer bli som en skön paus från allt annat som pågår, där du, tillsammans med dina vänner i gruppen, varsamt guidas mot ett ökat välbefinnande.


Vi träffas varannan vecka, så att du mellan våra träffar, har tid att landa och reflektera kring dina upplevelser efter varje möte. Det kommer även finnas en stängd Facebook-grupp där ni mellan våra möten kan mötas och dela med er av tankar och funderingar. Så du är aldrig ensam, trots att du får göra din alldeles egna resa utifrån dina behov och längtan.


Tid: 08.00-09.45


Tillfällen: 18/1, 1/2, 15/2, 1/3, 15/3, 29/3, 12/4, 26/4, 10/5, 24/5, 7/6, 21/6


Pris per tillfälle: 1450 kronor (faktureras månadsvis)


Anmälan: Du bokar din plats här.


Då gruppens dynamik är så viktig för att skapa trygghet kan man inte boka in sig på enstaka tillfällen utan man går på detta som en kurs där man förbinder sig till alla 12 tillfällen. Det kommer vara väldigt små grupper för att ge deltagarna bästa tänkbara förutsättningar.


Det här är något av det finaste jag någonsin skapat. 12 möten av ren, pur magi! Något du inte vill missa, det kan jag lova!
1-ÅRIG KURS: DET ÄR NÅGOT SOM SKAVER

Plats: Samtalsstudion, Thorburnsgatan 1, GÖTEBORG

Uppstart: 9 februari (därefter ca varannan vecka tom den 14 december med uppehåll i träffar live under juli och augusti)


Nu har du en unik chans att under ett år få gå igenom alla viktiga delar i pusslet som kallas ditt liv och utifrån det forma ett liv framåt som du, på riktigt, trivs med!


Många som kommer till mig och söker hjälp uttrycker att de egentligen inte har något direkt att klaga på, men att det känns som om något skaver som gör att man inte känner sig lycklig och tillfreds med sitt liv. Man har provat olika saker, läst självhjälpsböcker, gjort livsstilsförändringar och praktiserat tacksamhetsövningar. Men ingenting fungerar fullt ut, så skavet är kvar.


Eftersom jag är helt fullbokad och dessutom har lång kö för att få tid i terapi hos mig har jag funderar över hur jag ändå skall kunna hjälpa fler att få må så bra som möjligt. Och i min vilja att stötta så många jag bara kan till bättre liv har jag nu skapat en kurs på ett år som bygger på precis detta. Att få se över sitt liv helt och hållet utifrån sig själv och utifrån det justera det som krävs för att bli lycklig. Det känns otroligt fint och faktiskt ganska stort! Och jag längtar redan massor efter att få följa alla modiga individer som kommer få ha den här möjligheten och ge om det ta ansvar för sitt liv. Som verkligen vill göra det allra bästa av varje dag.


Tid: 18.00-20.00


Tillfällen: 9/2, 23/2, 9/3, 23/3, 6/4, 20/4, 4/5, 18/5, 8/6, 15/6, 29/6, 24/8, 7/9, 21/9, 5/10, 19/10, 2/11, 16/11, 30/11, 14/12


Pris per tillfälle: 1350 kronor (faktureras månadsvis)


Jag kommer starta upp två grupper i Göteborg. En eftermiddagsgrupp (enbart för män)då vi träffas mellan 14.00-16.00 och en kvällskurs som är mellan 18.00-20.00. Vi träffas ca varannan onsdag med start den 9 februari och avslutningsdag den 14 december. I juli och augusti ses vi inte live, utan då får man reflekterande uppgifter att ägna sig åt. Investeringen per gång motsvarar enbart vad ett terapitillfälle på 45 minuter normalt sätt kostar och faktureras månadsvis.


Det kommer vara små grupper, så vill du vara en av dem som ger sig själv ett år av fokus på att skapa ett fantastiskt liv, vänta då inte för länge med att knipa din plats!


Ett år för dig - visst låter det alldeles, alldeles underbart!!
Yinyogaretreat - En skön paus i livet! Bjertorp Slott FULLBOKAT!

Plats: Bjertorp Slott, Fyrunga, KVÄNUM

Den 26-27 mars


Tanken var att pausa med retreats under 2022 då min tid inte riktigt räcker till. Så trots att detta är mina favorithelger, när vi får njuta av allt mysigt på Bjertorp Slott meddelade jag yogisarna på retreatet nu i september att det var det sista på ett tag. Men när reaktionerna blev så starka och jag förstod att dessa retreats verkligen behövs gjorde jag utrymme i min kalender för att i alla fall hålla ett sådant under 2022. Närmare bestämt den 26-27 mars.


Så riktigt varmt välkommen till en helg på Bjertorp Slott, som helt och hållet handlar om att unna sig en skön paus i en för många intensiv tillvaro. En möjlighet att få gå ner i varv, stressa ner och därigenom uppleva en större grad av lugn och närvaro.


Vi kommer fylla dagarna med rofylld Yinyoga, meditation, skogsbad och tysta promenader i en sagolikt vacker miljö. Du får njuta av fin samvaro, men får även utrymme till skön och viktig egentid, för att i lugn och ro få landa i dina intryck. Vi bor i mysiga rum och kommer bjudas på riktigt god mat. Mobilerna lämnar vi på rummet när vi är tillsammans för att fullt ut få vara i det som är.


Visst låter det underbart!


När: Vi startar upp helgen 10.00 lördagen den 26 mars och avslutar ca 14.00 söndagen den 27 mars.


Pris:

Del i dubbelrum: 3.600 kronor (När du bokar din plats - boka för båda två samtidigit och skriv i kommentarsfältet vem du delar rum med och även gärna hens e-postadress)

Enkelrum: 3.850 kronor.


Då ingår övernattning, en frukostbuffe, två luncher, en 2-rätters middag, ett mellanmål, yinyoga, meditation, promendader och härlig gemenskap!


Anmälan: Du bokar din plats här.

(Anmälan är bindande. Skulle du få förhinder kan du överlåta din plats. Detta meddelar du bara senast 24 timmar innan eventet går av stapeln.

Platserna till retreatet tog slut på mindre än 5 minuter när de släpptes. Men vill du ställa dig på en reservlista, så skicka ett mail till asa@nyvall.seObservera att anmälningarna till ovanstående eventklasser, föreläsningar och evenemang är bindande. Du kan dock alltid överlåta din plats till någon vän eller bekant. Detta ombesörjer du själv och meddelar sedan vem som kommer i ditt ställe via ett mail till asa@nyvall.se. Senast 48 timmar innan evenemanget går av stapeln behöver du ha förmedlat detta.


Digitala härligheter

Om du längtar efter att få landa ner på yogamattan och ge dig själv en härlig stund i hemmets lugna vrå eller lyssna till en spännande reflektionsfilm när du har några minuter över finns nu den digitala mötesplatsen ny&souls där du för enbart 189 kronor i månaden får ta del av massa härliga yinyoga-klasser med olika teman och längder, pausyoga på några minuter och intressanta reflektionsfilmer att lyssna till när du vill få stöd eller pepp. Du gör det när du vill, var du vill och väljer vad du önskar utifrån ditt behov. Inga bindningstider. Du är med så länge du själv önskar. För att läsa mer och kanske gå med i ny&souls, klicka här.