AKTUELLA EVENT


Här finner du alla eventklasser, helgevenemang, träningsresor, föreläsningar och annat härligt som nu är aktuellt. Hoppas du hittar något som får dig att le gott inombords!Blissful Yogadag på mysiga Varbergs Kusthotell 2021 FULLBOKAD!

Plats: Varbergs Kusthotell, Nils Kreugers väg 5, VARBERG

Söndagen den 29 augusti 09.00-18.00


Tänk vad underbart att tillsammans få avrunda sommaren med massa härlig yoga och på så vis fylla på med extra mycket glädje, livskraft och fin energi inför hösten.


Vi kommer vara på Varbergs Kusthotell som ligger precis vid havet. En helt ljuvlig plats som alltid fyller mig med lugn och stillhet inombords. Att få gå runt den lilla halvön vid hotellet och lyssna till ljudet från havet är som en lisa för själen. Och i slutet av augusti kommer förhoppningsvis vattnet ha hunnit bli vamt och skönt, så att man också kan passa på att ta sig ett gott dopp. Miljön utanför hotellet är fantastisk, men det är även miljön inne på hotellet. Smakfullt och inrett på ett sätt så att man skall kunna trivas och ha det bra. Mysigt att kunna få sitta ner en stund vid den öppna spisen och bara vara eller njuta av deras mat som håller världsklass.


Till detta mysiga ställe tar jag med mig två riktigt fina yogalärarare - Maria Essung och Malena Billeqvist. Har du redan yogat med dem vet du hur närvarande och omtänksamma de är. Om du inte har praktiserat med dem ännu, så har du något fint att se fram emot. Vi tre kommer under dagen guida dig i olika former av skön yoga. Det blir meditation, medicinsk yoga, hatha yoga, soma move, yoga nidra och en lång, avslappnade yin yoga. Vi kommer anpassa klasserna efter gruppen, så alla kan vara med. Nybörjare som van yogi. Du bjuds på en mumsig lunch och tid i samband med lunchen att bara vara.


Vi kommer vara en exklusiv grupp och ha hela konferensdelen på Villa Apelviken för oss själva. Allt för att skapa en så trygg plats vi bara kan.


När: Söndagen den 29 augusti 09.00-18.00


Pris: 1.795 kronor


Är du medlem på min yogasajt www.nysouls.se får du hela 200 kronor i rabatt. Det anger du då i kommentarsfältet när du bokar och rabatten dras på din faktura då under förutsättning att du har ett aktivt medlemsskap.


Faktura kommer skicka i augusti.


Anmälan: Du bokar din plats här. Yogadagen är fullbokad, men vill du sätta upp dig på en reserplatslista så maila asa@nyvall.se

Anmälan är bindande. Skulle du få förhinder kan du överlåta din plats. Detta meddelar du bara senast 24 timmar innan eventet går av stapeln.


Vill man lyxa till det ännu mer så kan man boka en hotellnatt. Det gör man direkt till Varbergs Kusthotell. Och kika även in hos dem om du skulle vilja lägga till att gå på SPA eller ta en gosig behandling efter yogadagen. 


Det här kommer bli amazing! Jag lovar!Yinyogaretreat - En skön paus i livet! Bjertorp Slott 

Plats: Bjertorp Slott, Fyrunga, KVÄNUM

Den 11-12 september


Välkommen till en helg på Bjertorp Slott, som helt och hållet handlar om att unna sig en skön paus i en för många intensiv tillvaro. En möjlighet att få gå ner i varv, stressa ner och därigenom uppleva en större grad av lugn och närvaro.


Vi kommer fylla dagarna med rofylld Yinyoga, meditation, skogsbad och tysta promenader i en sagolikt vacker miljö. Du får njuta av fin samvaro, men får även utrymme till skön och viktig egentid, för att i lugn och ro få landa i dina intryck. Vi bor i mysiga rum och kommer bjudas på riktigt god mat. Mobilerna lämnar vi på rummet när vi är tillsammans för att fullt ut få vara i det som är.


Visst låter det underbart!


När: Vi startar upp helgen 10.00 lördagen den 11 september och avslutar ca 14.00 söndagen den 12 september.


Pris:

Del i dubbelrum: 3.600 kronor (När du bokar din plats - boka för båda två samtidigit och skriv i kommentarsfältet vem du delar rum med och även gärna hens e-postadress)

Enkelrum: 3.850 kronor.


Då ingår övernattning, en frukostbuffe, två luncher, en 2-rätters middag, ett mellanmål, yinyoga, meditation, promendader och härlig gemenskap!


Anmälan: Du bokar din plats här.

(Anmälan är bindande. Skulle du få förhinder kan du överlåta din plats. Detta meddelar du bara senast 24 timmar innan eventet går av stapeln.Digital kurs: hur du lyckas med att följa din dröm och nå dina mål! FULLBOKAD!

Plats: Där du är!

Uppstart den 13 september


Är du på en plats i livet där du längtar efter någon form av förändring, men har svårt att komma igång eller har provat flera gånger men aldrig tagit dig i mål? Är det svårt att få tiden att räcka till eller upplever du att motståndet knackar på dörren om resultaten uteblir eller om något sker under resans gång som gör att det besvärligt att hålla sig till planen? Påverkas du av vad alla andra tycker att du borde eller inte borde göra? Ja, då är kanske den här kursen någonting för dig!

Jag har satt samman en kurs som löper under 14 dagar där du får fyra mail i veckan med inspirerande texter och uppgifter som hjälper dig att förbereda dig på bästa tänkbara sätt och som ger dig nycklar för att lyckas med det du bestämt dig för att förändra.


En kurs som helt enkelt hjälper dig att ta dig dit du längtar! På ett härligt och lustfyllt sätt!


Kursen startar upp måndagen den 13 maj. Du behöver inte ha förberett dig någonting eller veta exakt vad du vill förändra. Det får du stöd att hitta i de första mailen. Vet du redan vad du har för mål, så blir det precis lika bra. Då kommer de första mailen hjälpa dig att förstå och fördjupa din längtan och därigenom stärka din resa mot din dröm.


Anmälan: Du anmäler dig här senast måndagen den 31 augusti!


Pris: 599 kronor.

En liten investering för möjligheten till ett helt nytt liv! Faktura skickas den 1 september med 7 dagars betalningsvillkor, så du betalar ingenting när du bokar din plats.


Jag tycker att du är värd att få precis allt som du längtar efter i ditt liv! Går du kursen är du redo att kicka igång ditt nya liv direkt efter sommaren!


Visst låter det som en underbar plan!Observera att anmälningarna till ovanstående eventklasser, föreläsningar och evenemang är bindande. Du kan dock alltid överlåta din plats till någon vän eller bekant. Detta ombesörjer du själv och meddelar sedan vem som kommer i ditt ställe via ett mail till asa@nyvall.se. Senast 48 timmar innan evenemanget går av stapeln behöver du ha förmedlat detta.


Digitala härligheter

Om du längtar efter att få landa ner på yogamattan och ge dig själv en härlig stund i hemmets lugna vrå eller lyssna till en spännande reflektionsfilm när du har några minuter över finns nu den digitala mötesplatsen ny&souls där du för enbart 189 kronor i månaden får ta del av massa härliga yinyoga-klasser med olika teman och längder, pausyoga på några minuter och intressanta reflektionsfilmer att lyssna till när du vill få stöd eller pepp. Du gör det när du vill, var du vill och väljer vad du önskar utifrån ditt behov. Inga bindningstider. Du är med så länge du själv önskar. För att läsa mer och kanske gå med i ny&souls, klicka här.