AKTUELLA EVENT


Här finner du alla eventklasser, helgevenemang, träningsresor, föreläsningar och annat härligt som nu är aktuellt. Hoppas du hittar något som får dig att le gott inombords!



Ditt personligt vägledande andliga ord & fördjupande förklaring!

Plats: Där du är!

Vanligtvis varje fredag!


Ni är så många som frågar och jag förstår att längtan och behovet är så stort att få ett litet extra stöd i livet. Kanske extra mycket just nu i dessa oroliga tider. Ett spirituellt, kärleksfullt ord på vägen som kan skapa klarhet just för dig. Det gör att jag nu öppnar upp för detta. Ger dig möjlighet att varje fredag få ditt alldeles personliga ord tillsamman med en fördjupande förklaring kring dess innebörd för dig. Något som du behöver i ditt liv för att få förståelse och agera utifrån din sanning.


Det tar mycket tid och kraft för mig att göra det här, vilket gör att jag tyvärr bara kan ta emot ett fåtal sådana här bokningar per vecka. Men jag har fullständig tillit till att de som först bokar och får en plats också är de som bäst behöver det.


Pris: 120 kronor

En symbolisk summa är viktig för att just du som är i behov av detta skall vilja göra en liten investering. Du behöver swisha beloppet senast torsdag 20.00 till 0709803283 innan den fredag som du får just ditt ord och din förklarande text.


Du beställer ditt vägledande budskap här.

När du gör din bokning, skriv i kommentarsfältet vilket område du vill tillägna ditt ord.


Kärlek och respekt!


Eventklass: 1,5 timme yinyoga - Happy Friday Lunch Obs! Extra liten grupp

Plats: Regnsken Samtal & Yoga, Stigbergsliden 5, GÖTEBORG

Fredagen den 8 maj 12.00-13.30


Vi avslutar veckan med att ge kropp och själ precis det som den behöver för att träda in i helgen på bästa tänkbara sätt. Kanske kan du unna dig att ta ledigt några timmar från jobbet eller livet i stort,för att ge dig själv en extra boost. Det tycker i alla fall jag att du är värd! 90 härliga minuter på matttan utlovas!

Vi kommer vara hälften av vad vi normalt sätt är i studion. För att verkligen få utrymme och space. Så att även du som just nu känner osäkerhet i att samlas för att yoga kan få känna dig riktigt trygg och få njuta av din yogapraktik.


Pris: 400 kronor


Anmälan: Du bokar din plats här. (Får du förhinder ombesörjer du själv om du vill överlåta din plats och meddelar detta senast 24 timmar innan klassen går av stapeln.)


Varmt välkommen!



Eventklass: 90 minuter yinyoga & änglakort: fokus på din sommar FULLBOKAT!

Plats: Regnsken Samtal & Yoga, Stigbergsliden 5, GÖTEBORG

Måndagen den 25 maj 17.45-19.15


Vi startar klassen med att du får dra ett änglakort som ger dig vägledning om din intention för sommaren. Ditt unika budskap får du sedan ta med dig in i din praktik och i stilhet och med tillit landa in i vad det betyder för dig. En chans att se till att sommaren blir precis på det sätt du önskar och behöver!


Pris: 400 kronor


Anmälan: Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande. Om klassen behöver ställas in på grund av av force majeure sker ingen återbetalning)

Klassen är fullbokad men du kan sätta upp dig på reservlistan genom att skicka ett mail till info@regnsken.se



Eventklass: 1,5 h yinyoga med kallt bubbel och fokus på tacksamhet!

Plats: Regnsken Samtal & Yoga, Stigbergsliden 5, GÖTEBORG

Onsdagen den 3 juni 18.00

Som ni vet så följer jag alltid mitt hjärta och agerar när jag får feeling på något. Och mitt i allt som just nu pågår blev jag plötsligt sugen på att få skapa en riktigt mysig yinyogaklass med fokus på tacksamhet. Och sedan efter klassen, tillsammans i glädje, få fira allt fint vi funnit att vi är tacksamma för med ett glas kallt bubbel.

Så, nu har jag lagt in en eventklass på min studio i Göteborg onsdagen den 3 juni 18.00. Vi landar då ner på mattan och njuter av inte mindre än 1,5 timme skön yinyoga med fokus på tacksamhet och glädje i livet. Efteråt njuter vi av ett glas kall bubbel och firar allt härligt vi trots allt har i vårt liv! Antingen uppe på loftet i studion eller på takterassen om vädret tillåter.


Pris: 400 kronor


Anmälan: Du bokar din plats här.  (Anmälan är bindande. Om du får förhinder kan du överlåta din plats till någon annan. Något som du själv ombesörjer.)




Föreläsning: Kärlekens Språk - skapa lyckligare relationer! GÄVLE

Plats: My Sangha Shala, Gustavsgatan 12, GÄVLE

Fredagen den 5 juni 17.30-19.30


Har du märkt att du i vissa relationer med enkelhet känner dig sedd och omtyckt, medan du i andra relationer aldrig lyckas uppnå samma känsla av välbehag? Du agerar på samma sätt men med helt olika resultat. Har du funderat på vad det kan bero på? Under den här föreläsningen får du svar på den här frågan och även tips på hur du själv kan agera för att lyckas med att skapa och bibehålla härliga relationer. Men du får också en förståelse för varför det många gånger kan bli fel, fast man vill så rätt.  Åsa kommer under denna föreläsning berätta om vilka våra kärleksspråk är och hur de på verkar oss. Men inte nog med det. Innan kvällen är slut kommer du dessutom få reda på vilket just ditt kärleksspråk är.


Anmäler du dig till Yinyogahelgen i lyckans tecken den 6-7 juni med Åsa också (se nedan), får du 50% rabatt på denna föreläsning.


För mer information och bokning, klicka här.



Yinyogahelg i lyckans tecken! GÄVLE

Plats: My Sangha Shala, Gustavsgatan 12, GÄVLE

Den 6-7 juni


Under helgen bjuds det på flera härliga yinyogaklasser - alla med fokus på att ge kroppen och sinnet lugn och ro. En möjlighet att samla kraft inför sommaren och på så vis ge dig själv bästa tänkbara förutsättningar för en härlig ledighet. Full av lugn, harmoni, energi och en stor portion lycka! Förutom yinyogaklasserna får du också lyssna till en föreläsning som handlar om hur du med ganska enkla knep kan få in en ökad känsla av lycka och välbefinnande i ditt liv. Allt baserat på aktuell forskning. Men inte nog med det. Du får delta i en workshop med syftet att ta reda på vad du behöver för att kunna skapa ett liv som för dig är meningsfullt och fint. Mat serveras under hela workshopen, vegansk och glutenfri - av fantastiska kocken Malin Pettersson.


För mer information och bokning, klicka här.


Eventklass: 2,5 timmar skön rofylld yinyoga i Stockholm

Plats: Ester Adele, S:t Paulsgatan 22, STOCKHOLM

Lördagen den 27 juni 10.00-12.30


Varmt välkommen till en rofylld och mysig stund! En chans där du får möjlighet att verkligen unna dig att få njuta ordentligt av Yinyogans magiska effekter. 2,5 timmar kan låta länge, men responens har varit att tiden fullkomligt flyger iväg. Något som händer när vi får gå in i oss själva, släppa prestationen och bara vara. Klassen lägger jag så att den passar för alla. Oavsett om det är första gången du provar Yinyoga eller om du har praktiserat länge. Passar alla!


Pris: 595 kronor


Anmälan: Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande. Om klassen behöver ställas in på grund av av force majeure sker ingen återbetalning)




Blissful Yogadag på mysiga Varbergs Kusthotell

Plats: Varbergs Kusthotell, Nils Kreugers väg 5, VARBERG

Söndagen den 30 augusti 09.00-18.00


Tänk vad underbart att tillsammans få avrunda sommaren med massa härlig yoga och på så vis fylla på med extra mycket glädje, livskraft och fin energi inför hösten.


Vi kommer vara på Varbergs Kusthotell som ligger precis vid havet. En helt ljuvlig plats som alltid fyller mig med lugn och stillhet inombords. Att få gå runt den lilla halvön vid hotellet och lyssna till ljudet från havet är som en lisa för själen. Och i slutet av augusti kommer förhoppningsvis vattnet ha hunnit bli vamt och skönt, så att man också kan passa på att ta sig ett gott dopp. Miljön utanför hotellet är fantastisk, men det är även miljön inne på hotellet. Smakfullt och inrett på ett sätt så att man skall kunna trivas och ha det bra. Mysigt att kunna få sitta ner en stund vid den öppna spisen och bara vara eller njuta av deras mat som håller världsklass.


Till detta mysiga ställe tar jag med mig två riktigt fina yogalärarare - Maria Essung och Malena Billeqvist. Har du redan yogat med dem vet du hur närvarande och omtänksamma de är. Om du inte har praktiserat med dem ännu, så har du något fint att se fram emot. Vi tre kommer under dagen guida dig i olika former av skön yoga. Det blir meditation, medicinsk yoga, hatha yoga, soma move, yoga nidra och en riktigt lång, avslappnade yin yoga. Vi kommer anpassa klasserna efter gruppen, så alla kan vara med. Nybörjare som van yogi. Du bjuds på en mumsig lunch och det kommer finnas ritkigt bra utställare på plats, om du i pausen vill shoppa något mysigt till dig själv.

När: Söndagen den 30 augusti 09.00-18.00


Pris: 1.800 kronor

Faktura kommer skicka med sista betalningsdatum först den 30 juni.


Anmälan: Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande. Skulle du få förhinder kan du överlåta din plats. Detta meddelar du bara senast 24 timmar innan eventet går av stapeln. Om yogadagen behöver ställas in på grund av av force majeure sker ingen återbetalning)


Vill man lyxa till det ännu mer så kan man boka en hotellnatt. Det gör man direkt till Varbergs Kusthotell. Och kika även in hos dem om du skulle vilja lägga till att gå på SPA eller ta en gosig behandling efter yogadagen. 


Det här kommer bli amazing! Jag lovar!



Träningsresa med ToppHälsa till Kroatien

Plats: Romana Beach Resort, Makarska Rivieran

Den 19-26 september


ToppHälsa åker tillbaka till Kroatien i september 2020 –  till vårt populära Romana Beach Resort med fantastiskt läge vid Makarska rivierans klarblå vatten.


Under veckan får dansa massa roliga stilar, köra HIIT-pass och bootcamps med Susanne Gunnarsson och Sara Eriksson, balansera med utsträckande och avslappnande yoga med Åsa Nyvall, springa, njuta av olika typer av grupppträning och lyssna på intressanta föreläsningar till bland annat ToppHälsas Pamela Andersson.


Varje kväll är det en ny föreläsning. Njut dubbelt upp av veckan genom att varva träningspassen med härliga dopp i poolen, goda nyttiga måltider och spabesök. Resan passar såväl nybörjare som vana motionärer. Det går också jättebra att resa ensam, här får du snabbt nya vänner!


För mer information och bokning, klicka här.



Yinyogaretreat - En skön paus i livet! Bjertorp Slott Enkelrum fullbokat, fåtal dubbelrum kvar!
Plats: Bjertorp Slott, Fyrunga, KVÄNUM

Den 24-25 oktober


Välkommen till en helg på Bjertorp Slott, som helt och hållet handlar om att unna sig en skön paus i en för många intensiv tillvaro. En möjlighet att få gå ner i varv, stressa ner och därigenom uppleva en större grad av lugn och närvaro.


Vi kommer fylla dagarna med rofylld Yinyoga, meditation, skogsbad och tysta promenader i en sagolikt vacker miljö. Du får njuta av fin samvaro, men får även utrymme till skön och viktig egentid, för att i lugn och ro få landa i dina intryck. Vi bor i mysiga rum och kommer bjudas på riktigt god mat. Mobilerna lämnar vi på rummet när vi är tillsammans för att fullt ut få vara i det som är.


Visst låter det underbart!


När: Vi startar upp helgen 10.00 lördagen den 24 oktober och avslutar ca 14.00 söndagen den 25 oktober.


Pris:

Del i dubbelrum: 3.200 kronor (När du bokar din plats - boka för båda två samtidigit och skriv i kommentarsfältet vem du delar rum med och även gärna hens e-postadress)

Enkelrum: 3.450 kronor. Enkelrummern är fullbokade! Vill du sätta upp dig på en reservplats, maila till info@regnsken.se


Då ingår övernattning, en frukostbuffe, två luncher, en 2-rätters middag, ett mellanmål, yinyoga, meditation, promendader och härlig gemenskap!


Anmälan: Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande - får du förhinder ansvar du själv för att finna någon som kommer i ditt ställe. Om helgen behöver ställas in på grund av av force majeure sker ingen återbetalning) Faktura skickas med sista betalningsdatum först den 30 augusti.



Eventhelg: BLISS! En helg full av total lycka! 

Fåtal platser kvar!

Plats: Torekov Hotell, Själaviksvägen 2, TOREKOV

Den 14-15 november


Det här blir en helg med extra allt i mysiga Torekov i november. Under en av årets mörkaste månader är tanken att vi skall få lysa upp din tillvaro med massa energi och glädje! 


Du kommer få träna med OS-medaljören Susanne Gunnarsson. Dessutom får du lyssna till en helt ny föreläsning som hon skapat för oss denna helg. Själv kommer jag, Åsa Nyvall, hålla rogivande yinyogaklasser. Du kommer även få njuta av annat härligt med ytterligare en inspiratör vars namn kommer förmedlas lite längre fram. 


Förutom allt detta kommer du ha tillgång till Torekov Hotells mysiga SPA och ha tid att njuta av fina promenader längs med havet. Du bjuds en härlig frukostbuffe, lunchbuffe och en galet god 2-rätters middag. 


Så förstår du hur galet härligt det här kommer bli! Mitt i mörkaste november får vi skratta, busa, fylla oss med energi och ha riktigt härliga dagar tillsammans! Det här lovar jag att du inte vill missa! Tjoho så kul!


Pris: Del i dubbelrum: 3.700 kronor Enkelrum: 3.900 kronor 

Faktura skickas, med sista betalningsdatum först i mitten av september.


Anmälan: Du bokar din plats här. (Anmälan är bindande - får du förhinder ansvar du själv för att finna någon som kommer i ditt ställe. Om helgen behöver ställas in på grund av av force majeure sker ingen återbetalning))


Varmt välkommen!



Nätverk: UppLev! 2021

Plats: Skiftande, men alltid i närheten av Göteborg

Uppstart i januari 2021


Syftett med nätverket UppLev! är att vi som deltar skall få känna oss UPPlyfta och LEVande. Genom att vi vid varje träff får uppleva något nytt. I form av egentligen vad som helst. Någon gång bjuds en intressant person in för att föra samtal med oss, en annan gång provar vi en härlig meditation eller kör en rolig dansklass. Kanske lär vi oss nya saker genom spännande föreläsningar eller så provar vi en ny mattrend. Ett sätt att njuta till fullo tillsammans med andra härliga människor.


Du behöver ha ett öppet sinne, en positiv inställning och vara inkluderande för att vara en del av detta nätverk. Vilja bidra med dig själv och prioritera att delta under dessa kvällar. Vi komer att ses en onsdag i månaden, vanligtivs på min studio i Göteborg. Utöver dessa träffar kommer du även få förtur på platser till olika event och föreläsningar.


Tillfällen: En onsdag i månaden - datum läggs ut under hösten 2020.


Vill du vara med 2021? Klicka i så fall här för att skicka ett mail där du berättar lite kort om dig själv och varför du vill vara med i detta nätverk. Antagningen kommer ske först i november 2020. Blir du antagen förbinder du dig till att delta under hela 2021. Detta för att vi skall vara en bestående grupp under året eftersom det skapar trygghet för alla som är med.



Observera att anmälningarna till ovanstående eventklasser, föreläsningar och evenemang är bindande. Du kan dock alltid överlåta din plats till någon vän eller bekant. Detta ombesörjer du själv och meddelar sedan vem som kommer i ditt ställe via ett mail till asa@nyvall.se. Senast 48 timmar innan evenemanget går av stapeln behöver du ha förmedlat detta.


Digitala härligheter

Det finns också en hel del härligheter du kan ta del av digitalt. Såsom vägledda meditationer. För att läsa mer och boka in dig, klicka här.


Övriga klasser på studion

Förutom mina klasser kan du på min studio Regnsken Samtal & Yoga njuta av härlig yoga tillsammans med Maria Essung som möter dig med värme och omtanke. Hon har klasser vanligvis enligt nedan och du bokar in dig på dessa ljuvliga klasser här. 


Tisdagar 18.00-19.30

Kurs: Hathayoga i olika teman med Maria


Fredagar 09.15-10.30

Frukostyoga med Maria


Fredagar 12.00-13.00

Lunchyoga med Maria




Copyright © Alla rättigheter förbehållna