TJÄNSTER
Jag finns för dig om du är i behov av samtal av något slag. Ibland behöver man bara några få tillfällen för att få bolla sina tankar och ibland behöver man få gå in en mer långsiktig process för att hantera en kris eller något sår som man bär på.


Behöver du istället en skön paus i din vardag för att ta hand om din kropp och själ så är du varmt välkommen att yoga eller meditera med mig.


Eller så vill du kanske tillsammans med vänner eller kollegor bli inspierarad och få fina verktyg i någon av mina workshops eller föreläsningar.


Klicka dig vidare nedan till det område som just nu intresserar dig mest så kan du läsa mer där. Och under aktuella event finns många härligheter som du kan boka in dig på om du önskar. 

Terapi & Coaching


Jag erbjuder tre olika varianter av samtalsstöd.Allt beroende på var du befinner dig i livet just nu och vad du önskar få ut av dina samtal. Som klient till mig behöver du inte veta vilken form du skall boka, utan det är något som jag kommer föreslå för dig efter vårt första samtal utifrån det du då har berättat för mig och genom vad jag läser in. Eftersom jag är utbildad både Samtalsterapeut och Coach kan vi också under din resa skifta fokus. För kanske söker du för att du vill få hjälp med att hitta motivationen för att byta karriär, men där det under din process blir tydligt att orsaken till varför du är är så ambivalent kan ha att göra med något du upplevt tidigare i livet som gör att det är svårt att tro på din förmåga eller som har skapat en oro kring att kliva utanför det normativa. Då justerar vi och går in i ett terapeutiskt arbete fär att läka bakåt innan vi går framåt i beslut kring vilka förändringar du vill göra. Detta är något av strykan i att gå i samtal hos någon som har både det coachande förhållningssättet och den gedigna terapeutiska grunden. Du får det du behöver utan att själv behöva ta ställning till formen..


Yoga & Meditation


För mig handlar yogan och meditationen i mångt och mycket om att ge sig själv en välbehövlig paus i en rätt så intensiv värld. En möjlighet att få stänga ute bruset och landa en stund på mattan för att ge sin kropp omsorg och kärlek. Men också så otroligt fint för att hinna stilla sig och finna svar på de frågor man bär på.


På min studion Regnsken Samtal & Yoga som ligger i centrala Göteborg kan du praktisera olika typer av yoga och meditation tillsammans med mig och andra härliga inspiratörer. Bor du lite längre ifrån kan du alltid boka in mig så att jag kommer till din stad så att vi kan yoga tillsammans med dig och dina vänner eller kollegor.


Jag håller även yogaklasser på olika platser både i Sverige och utomlands regelbundet..

Föreläsningar


Vi behöver alla då och då fylla på oss själva med inspiration i härliga sammanhang. En del av utvecklas är att lyssna till olika spännande ämnen och ta del av verktyg som man kan använda ifall man vill prova något nytt. Det finns givetvis många olika sätt att få till sig ny kunskap, men en av de mest inspirerande sätt jag själv vet, det är att gå på bra föreläsningar och workshops. För det blir liksom någon annat när inspiratörern som förmedlar ämnet själv brinner för det och får uttrycka det med sina egna ord från en scen. Plus att det blir något speciellt när det finns utrymme för att ställa frågor och även få dela upplevelsen med andra människor. Jag håller många föreläsningar och älskar verkligen att få förmedlea budskap som själv har påverkat mig och mitt liv i en positiv riktning. Altid med fokuset att må så bra som möjligt, men med väldigt olika teman och varianter på föreläsningar. Klickar du dig vidare nedan kan du läsa mer om vilka föreläsningar och workshops som är möjligt att boka mig på. Jag föreläser både för företag och privata sällskap.