UNIK UTBILDNING I TVÅ STEG

Del 1: Skapa och lev DITT LIV FULLT UT

Del 2: Diplomerad RELATIONSTERAPEUT


Kanske har du en längtan efter att förstå dig själv bättre? Stå stabil i ditt jag och skapa ett liv som du genuint trivs med. Minska på rädslor, ta för dig av livet och vara autentiskt i ditt jag.


Kanske är du även nyfiken på hur du kan stärka och bibehålla fina relationer till andra människor? Förstå deras beteendemönster och sätt att agera. Inom kärlek och vänskap eller om det handlar om relationen till dina föräldrar, syskon, barn, kollegor eller människor som du ännu inte känner.


Eller så har du kanske en längtan efter att få arbeta med att hjälpa människor med just det här - att få en sund, stark och fin relation både till sig själv och sina medmänniskor?


I så fall är det här något för dig!Något helt unikt! 

Jag har skapat en helt unik utbildning där du kan välja att gå den första delen, “skapa och lev ditt liv fullt ut”, för att få just det där - att bli autentiskt i ditt jag, skapa ett liv du trivs med och få sunda, starka och fina relationer till människor du omger dig med. Något som jag tänker att alla människor behöver. Och verkligen är värda!


Vill du arbeta med det här proffesionellt ansöker du därefter till att få gå den andra delen, “diplomerad relationsterapeut”, där du får alla verktyg du behöver för att tryggt kunna möta både enskilda klienter och par i deras resa mot att få må riktigt gott i sina liv.


Går du båda delarna och blir godkänd blir du “Diplomerad Relationsterapeut” och får då också bli en del av mitt team av terapeuter som jag kommer lyfta och rekommendera på olika sätt. Du får även årligen delta i inspirationsmöte
och får fortsatt stöttning av mig efter utbildningens slut.


Varför denna utbildning?

Anledningen till att jag har skapat denna utbildning grundar sig från början i att jag under mina år som terapeut har arbetet fram en metodik som verkligen fungerar. Som ger mina klienter otroliga viktiga insikter och de resultat de behöver och är värda under sina terapeutiska resor.  Och det är såklart helt fantastiskt! Problemet är bara att jag är fullbokad och därför inte har möjlighet att hjälpa alla som behöver få stöttning. Vilket gör ont i mig.


I princip varje dag, de senaste åren, har jag därför önskat att jag tryggt kunde rekommendera de som jag inte själv har möjlighet att ta in, vidare till någon annan duktig terapeut. Men då vill jag också veta att de jag rekommenderar jobbar likt mig med samma kunskap i botten och förmåga att leda klienterna mot sina autentiska jag. Så efter att ha dammsugit marknaden för att se om det fanns någon utbildning som examinerade terapeuter utifrån det som jag funnit viktigt i mitt arbete insåg jag att det inte fanns. Och då insåg jag att jag behövde skapa en utbildning med alla de ingredienser som jag anser behövs för att hjälpa människor att få äkta och sunda relationer både till sig själv och sina medmänniskor.


Jag har lagt enormt mycket tid på att skapa denna utbildning och är noga med att det blir bra dynamik i gruppen som går utbildningen. Att man är motiverad och dedikerad sin resa. Så därför får man ansöka om en plats. Man kan alltså inte bara boka in sig, utan du kommer få frågor att svara på och därefter bokas ett kort samtal upp som sker antingen i min studio eller digitalt. Därefter får du besked om du blivit antagen.


Är du intresserad?

Klicka då här för att läsa mer om upplägg för utbildningen, din investering, hur du ansöker om en plats och allt annat praktiskt. För att sedan, om det tilltalar dig, skicka in din ansökan


Sista ansökningsdag är den 19 november. Ansökningarna behandlas i turordning utifrån när de skickats in. Vänta därför inte för länge om du är säker på att du vill gå utbildningen. Så att platserna inte fylls upp av sökande före dig. Du får besked senast den 22 december om du erhåller en plats och utbildningen startar sedan i Göteborg den 2 februari.


Blir du en av pijonärerna?

Det här känns så spännande. Så stort! Och jag vet att den första gruppen kommer bli extra speciell och sätta grundtonen för allt. Som kommer få ett stort ansvar framåt. Så gissa om jag är nyfiken på vilka det blir! Kanske du?