Föreläsningar
Ibland behöver man fylla på med inspiration av olika slag. Då kan en föreläsning eller en workshop vara av intresse. Jag håller olika typer av föreläsningar och workshops som även går att sätta ihop en heldag med genom att lägga till olika delar såsom olika övningar och även meditation eller yinyoga. Vill du sy ihop något på det företag du arbetar på eller om du vill att jag kommer till något event eller på en privat tillställning så är du varmt välkommen att höra av dig till mig.

Föreläsningar 

Jobbar du på ett företag, är aktiv i en förening som önskar få inspiration eller praktiska verktyg kring hur man kan hantera sin vardag tillsammans med kollegorna på ett bättre sätt. Eller vill du och dina vänner ha en inspirerande kväll tillsammans. Jag håller föreläsningar inom en rad olika områden, men alltid med fokus på vad vi kan åstadkomma genom vår mentala inställning och attityd. Har du speciella önskemål, så hör av dig till mig, så kan vi diskutera ett bra upplägg just för er.Workshops

Vill du och dina kollegor jobba praktiskt med målsättning, företagskultur, kommunikation eller något annat erbjuder jag workshops där man i mindre grupper, med stöd från mig, får jobba med frågor viktiga för er just nu. Har även workshops för privata sällskap inom olika områden. Har du speciella önskemål, så hör av dig till mig, så kan vi diskutera ett bra upplägg just för er.Exempel på föreläsningar och workshops som jag håller:


 • Relationer - konsten att må bra!


 • Kroppsspråk - gör rätt intryck med hjälp av ditt uttryck!


 • Bli lyckligare - hur du enligt forskningen med några små justeringar kan nå en högre känsla av lycka!


 • Få tiden att gå ihop - skapa ett hållbart liv med mer utrymme för sådant du tycker om att göra!


 • Lyckas med din målsättning - genom rätt verktyg och inställning blir de mesta möjligt!


  • Jobba med visionstavlor!


  • Konflikthantering - hur löser vi våra problem och motverkar att de uppstår?


  • Kommunikation - vem är du och varför uppfattas du som du gör när du kommunicerar? (DISC-metoden)