TV 4 Nyhetsmorgon

Samtalsterapeutens guide till lyckligare förhållande

26 juli 2019


Boken Kärlekens språk är en guide till ett lyckligare förhållande och ideén till boken uppkom när journalisten Helene Arkhem fick en ordentlig ögonöppnare på Åsa Nyvalls föreläsning om just de fem kärleksspråken.

TV4 Malou Efter 10

Så håller du liv i motivationen att träna och äta bra

19 mars 2018


Åsa Nyvall, samtalsterapeut och coach, förklarar vad man kan göra för motivera sig till en livsstilsförädning. Och hur man sedan håller kvar motivationen att träna och äta nyttigt.

SVT Morgonstudion

Därför ska du öva ditt barn på att ha tråkigt

26 juni 2019


Det är inte fel att vara lite sysslolös och ta det lugnt, det menar samtalscoachen Åsa Nyvall.  Sommaren kan vara en tid då man har möjlighet att koppla av, både barn och vuxna. – Om man låter sig själv ha lite tråkigt en stund så låter man fantasin utvecklas, säger Åsa Nyvall.

TV4 Malou Efter 10

Hälsosam mat när du vill göra en livsstilsförändring

19 mars 2018


Annika Sjöö, hälsoprofil och kokboksförfattare, och Åsa Nyvall, samtalsterapeut och coach ger smarriga mattips för att äta gott när man beslutat sig för att förändra sin livsstil och börja träna och äta nyttigt.

Så in i Själen - Agneta Sjödin

30 maj 2022


#81 Hur skapar man lyckliga relationer?

Ett spännande samtal om hur vi kan mötas på ett bättre sätt i våra relationer. Både i relationen till sig själv men även till en kärlekspartner och andra betydelsefulla människor man har i sitt liv.

P4 Extra med Titti Schultz

23 april 2019


Titti och jag för ett härligt samtal om vilka våra fem kärleksspråk är och hur de på olika sätt går in och påverkar alla våra relationer. Titti uttrycker att hon nu bättre förstår sin sambo och blir öm on hjärtat under vårt prat eftersom hon nu inser hur mycket kärlek hon omges av.

Måndagsvibe - Hanna & Lojsan!

18 oktober 2021


#127 Lojsan och Buster på parterapi

Med hjälp av yogaläraren, författaren och samtalsterapeuten Åsa, reder Lojsan och Buster ut sina problem. Ett inspirerande avsnitt där vi alla har något att lära. Välkomna!


Bonuspappan & Plusmamman

27 augusti 2019


Hur fungerar modellen med kärlekens språk – och stämmer Marias och Martins resultat verkligen i testet som finns i boken med undertiteln ”Din guide till lyckliga relationer” som Åsa Nyvall har skrivit ihop med Helene Arkhem?

Afterworkoutpodden

27 december 2021


I avsnittet ger Åsa sina bästa tips och råd på hur man bevarar relationen till såväl sambo och barn som familj och vänner under sin karriärsatsning. Hur lär man sig skilja på sin egen vilja och sin partners och hur håller man gnistan vid liv när jobb, logistik och barn tar upp en stor del av sin vardag? Lyssna och njut.Sunshinepodden #210

8 december 2019


Carina & Marie bjöd in Åsa Nyvall som skrivit boken Kärlekens Språk till Sunshinepodden för att guida oss igenom de olika kärleksspråken och lära oss allt! Här får du tips på hur du kan få lyckligare relationer och förstå dig själv och andra bättre.


Måndagsvibe - Hanna & Lojsan!

15 mars 2021


#97 Världens bästa tips från samtalsterapeuten Åsa!

Hanna och Loisan gästas av yogaläraren, författaren och samtalsterapeuten Åsa. Otroligt bra råd ges om att lita på sina vänner, otrohet, om hur man förbereder sig själv på att träffa någon hur är man en bra vän för någon som lider av depression och mycket, mycket mer!

Sunshinepodden #155

21 oktober 2018


Med en spännande karriär som högt uppsatt på ett stort bolag levde hon ett liv som hon älskade, men på bekostnad av sin hälsa. När kroppen sa ifrån och läkarna varnade henne  körde hon på ännu hårdare, Tills en dag när hon fann sig själv på akuten och tvingades välja - leva eller dö:

Sunshinepodden live på  Oscars!

9 februari 2020


Stämningen på Oscaarteatern var magisk, publiken på topp och våra fantastiska gäster laddade till tusen! Lyssna till när Åsa Nyvall, Emma Hamberg, Christina Stielli, Maria Borelis, Camilla Davidsson och Cecilia Duberg bjuder på skratt, sina bästa tips och verktyg. Vi pratar om hur man bäst leder sig själv, vikten av förundran och om kärleken, meningen med livet och  relationer.


Mix Megapol, Morrongänget

10 januari 2018


Annika och jag besöker Mix Megapol för att prata om vår bok Mativation. Det blir många skratt och sköna samtal. Dessutom bjuds det på god Paleo-chokladkaka! Eller, vad tyckte de egentligen om kakan...

Ca 24 minuter in i klippet kommer vi.