TJÄNSTER
Jag finns för dig om du är i behov av samtal av något slag. Ibland behöver man bara några få tillfällen för att få bolla sina tankar och ibland behöver man få gå in en mer långsiktig process för att hantera en kris eller något sår som man bär på.


Behöver du istället en skön paus i din vardag för att ta hand om din kropp och själ så är du varmt välkommen att yoga eller meditera med mig.


Eller så vill du kanske tillsammans med vänner eller kollegor bli inspierarad och få fina verktyg i någon av mina workshops eller föreläsningar.


Klicka dig vidare nedan till det område som just nu intresserar dig mest så kan du läsa mer där. Och under aktuella event finns många härligheter som du kan boka in dig på om du önskar. 

Terapi & Coaching


Jag erbjuder tre olika varianter av samtalsstöd.Allt beroende på var du befinner dig i livet just nu och vad du önskar få ut av dina samtal. Som klient till mig behöver du inte veta vilken form du skall boka eftersom jag är utbildad både Samtalsterapeut och Coach. Du kan under din resa skifta fokus avseende din utveckling. För kanske söker du för att du vill få hjälp med att hitta motivationen för att byta karriär, men där det under din process blir tydligt att orsaken till varför du är är så ambivalent kan ha att göra med något du upplevt tidigare i livet som gör att det är svårt att tro på din förmåga eller som har skapat en oro kring att kliva utanför det normativa. Då justerar vi och går in i ett terapeutiskt arbete fär att läka bakåt innan vi går framåt i beslut kring vilka förändringar du vill göra. Detta är något av styrkan i att gå i samtal hos någon som har både det coachande förhållningssättet och den gedigna terapeutiska grunden. Du får det du behöver utan att själv behöva ta ställning till formen..


Yoga & Meditation


För mig handlar yogan och meditationen i mångt och mycket om att ge sig själv en välbehövlig paus i en rätt så intensiv värld. En möjlighet att få stänga ute bruset och landa en stund på mattan för att ge sin kropp omsorg och kärlek. Men också så otroligt fint för att hinna stilla sig och finna svar på de frågor man bär på.


Jag har regelbundet härliga eventklasser på min studio NYVALL  i Göteborg, alltid med olika syften och teman. Håller även yogaklasser på olika platser både i Sverige och utomlands. För att se vad som är bokningsbart just nu, kika in här.  Om du vill att jag kommer till just din stad, så att vi kan yoga tillsammans med dig och dina vänner eller kollegor, är det bara att skicka ett mail för att tillsammans sy ihop något bra. .


Men inte nog med det! Nu finns det också chans att yoga med mig eller att ta del av mina tankar och reflektioner närhelst du önskar, varhelst du är. För nu har jag nämligen lanserat en sprillans ny digital mötesplats som heter ny&souls där det finns härliga filmer att yoga till med olika syften och teman i olika längder. Allt beroende på vilket behov du har för dagen. Dessutom finns det reflektionsfilmer som du kan kika på när du behöver inspiration inom olika områden. En fin paus för dig. 

Föreläsningar


Vi behöver alla då och då fylla på oss själva med inspiration i härliga sammanhang. En del av utvecklas är att lyssna till olika spännande ämnen och ta del av verktyg som man kan använda ifall man vill prova något nytt. Det finns givetvis många olika sätt att få till sig ny kunskap, men en av de mest inspirerande sätt jag själv vet, det är att gå på bra föreläsningar och workshops. För det blir liksom någon annat när inspiratörern som förmedlar ämnet själv brinner för det och får uttrycka det med sina egna ord från en scen. Plus att det blir något speciellt när det finns utrymme för att ställa frågor och även få dela upplevelsen med andra människor. Jag håller många föreläsningar och älskar verkligen att få förmedlea budskap som själv har påverkat mig och mitt liv i en positiv riktning. Altid med fokuset att må så bra som möjligt, men med väldigt olika teman och varianter på föreläsningar. Klickar du dig vidare nedan kan du läsa mer om vilka föreläsningar och workshops som är möjligt att boka mig på. Jag föreläser både för företag och privata sällskap.